Juwelen op maat| Alice Sunderland

The special order

Juwelen op maat

Uw eigen unieke juweel, helemaal naar wens gemaakt: ook daarvoor kunt u terecht bij Alice Sunderland. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek kunt u precies vertellen wat u in gedachten heeft. Met creativiteit en doortastendheid worden direct tal van mogelijkheden getoond. Bent u enthousiast over de ideeën en werkwijze? Dan worden uw input en wensen verwerkt in eerste schetsen.

Photography by:
Herman van Gestel

Contact

Looking for costumized jewelry?

Een koninklijk collier

Dit 18 karaats witgouden collier met diamanten en koningsblauwe saffieren, is speciaal gemaakt voor een bijzonder moment. Dit collier laat de draagster nog meer schitteren, zodat zij de fonkelende ster van de avond is.

 

Contact
Een koninklijk collier

Een speciaal collier voor een speciaal moment

Dit collier is speciaal gemaakt om de hals van de draagster te sieren, zodat haar schoonheid optimaal wordt benadrukt en zich de mooiste vrouw op aarde mag voelen.

 

 

Contact
Een speciaal collier voor een speciaal moment

Een prinsessenring

Deze 18 karaat witgouden ring met een prinses geslepen diamant is gemaakt om de draagster zich zo speciaal als een prinses te voelen. Het symboliseert één van de bijzonderste momenten in iemands leven: De belofte om voor altijd bij elkaar te blijven. Wilt u ook een op maat gemaakte trouwring om deze bijzondere dag nog specialer te maken? We horen graag uw wensen.

 

Contact
Een prinsessenring

Glanzende parel oorbellen

Zoals een parel gezet in goud het mooist glanst, zo zijn deze oorbellen gemaakt om het gezicht van de draagster nog meer te laten glanzen.

Contact
Glanzende parel oorbellen

Uniek juweel

Tijdens een vervolgafspraak bespreekt Alice de schetsen met u en kunnen eventuele aanpassingen worden gedaan. Ook worden de (ring)maten genoteerd, waarna een totaalprijs kan worden berekend. Als het ontwerp helemaal naar wens is, wordt uw unieke juweel in geproduceerd in Antwerpen, hét wereldcentrum voor diamant. U ontvangt hierbij erkende certificaten.

The special order

Bezoek nu onze galerij

Gallerij