Hearts&Arrows | Sunderland

Hearts and arrows

Hearts & Arrows

Een schitterend cadeau van een geliefde kan zijn als een gouden pijl gericht op een iemands hart. Dit wordt perfect gesymboliseerd door diamanten met een Hearts&Arrows slijpsel. De juwelen van Alice Sunderland worden  vervaardigd met Hearts & Arrows geslepen diamanten.

het ideale slijpsel

Deze manier van slijpen wordt ook wel het “ideale slijpsel” genoemd, omdat dit effect enkel alleen zichtbaar is als het diamant perfect geslepen is. Een briljant geslepen diamant bestaat uit 57 facetten. Indien deze facetten naar de meest ideale proporties zijn geslepen, ontstaat er van bovenaf gezien acht symmetrische pijlen en van onderaf acht symmetrische hartjes. Dit is daarom de meest perfecte steen om symbool te staan voor uw Everlasting Moment.

Deze diamanten zijn heel zeldzaam en behoren tot de top van  de diamanten productie. Hearts&Arrows diamanten worden dan ook geslepen met de grootst mogelijke zorg.
Diamanten met een Hearts&Arrows slijpsel zorgen voor een optimale reflectie van het licht, waardoor de schoonheid van een diamant het meest optimaal is.

Bekijk nu de Everlasting Moments Collectie!

Everlasting Moments Collection

Laat u inspireren door de rainbow collection!

Rainbow Collection