limited edition | Sunderland

Limited Edition Jaarring

Limited Edition Jaarring

Wilt u graag een bijzondere kalenderjaarring? Alice Sunderland heeft een limited edition van de kalenderjaarring ontworpen. De limited edition kalenderjaarring is een zeer exclusieve versie van de schitterende kalenderjaarring. De dagen van het jaar worden in deze ring vertegenwoordigd door 5 karaat hoogwaardige roze diamanten, gezet in een 18 karaat rosegouden ring.  Roze diamanten komen nauwelijks voor in de natuur en behoren daarom tot een van de kostbaarste en meest exclusieve diamantsoorten. Alice Sunderland heeft enkel gebruik gemaakt van onbehandelde diamanten met een hoge kleurintensiteit, wat de toch al bijzondere ring nog exclusiever maakt. De Everlasting Moment van de drager zal vereeuwigd worden met een witte diamant. Met 364 roze diamanten is deze limited edition kalenderjaarring  de meest exclusieve en bijzondere kalenderjaarring ooit!

Prijs is op aanvraag. Indien u graag meer wilt weten over de Everlasting Moments collectie of graag een ring zou willen bestellen, neem dan contact met ons op via de onderstaande link.

 

 

Contact

Over roze diamanten

Onbehandelde, gekleurde diamanten behoren tot de meest zeldzame en kostbare diamanten ter wereld. Hoe intenser de kleur van de diamant, hoe waardevoller de diamant is.

HOW TO WEAR

Draag jouw limited edition in stijl en straal de hele dag met unlimited summer, een zomerse outfit gebaseerd op de limited edition kalenderjaarring.

Styling items: Philip Treacy, Jimmy Choo, Ray-ban, Estee Lauder, Michael Kors, Nina Ricci, Halston Heritage

 

Everlasting Moments Collection

LAAT U INSPIREREN DOOR DE EVERLASTING MOMENTS COLLECTION

Everlasting Moments Collection