Nieuwsberichten| Alice Sunderland

news

Herinner jij de geboorte van je kind?

 

Herinner jij de geboorte van je kind als de dag van gisteren? Het is waarschijnlijk één van de schitterendste momenten uit ons leven. Speciaal om aandacht te geven aan dit bijzondere moment is Alice Sunderland, het juwelenmerk om bijzondere momenten te vereeuwigen,  een samenwerking aangegaan met Fabmama.nl. Door middel van deze actie presenteert Alice Sunderland de roze kleurthema “Belle” voor de viering van de geboorte van een meisje en de kleurthema “Bleu” voor de viering van de geboorte van een jongen. Na de sluiting van deze actie zal Alice Sunderland een op maat gemaakte kalender maandring weggeven!

Om kans te maken op een schitterende kalender maandring, moesten ouders de volgende vraag beantwoorden:

Waarom wil jij de geboorte van je kind graag vieren met een speciaal juweel? De actie is met succes beëindigd.

Juwelenmerk Alice Sunderland lanceert kersteditie

De schittering van Everlasting Moments in iemands leven is ongekend, net als de fonkeling van de feestdagen tijdens de donkere dagen van december! Bent u al klaar voor de kerst van dit jaar? Alice Sunderland wel, en wel met gloednieuwe kersteditie!

Alice Sunderland het high-end juwelenmerk voor het bekronen van bijzondere momenten, lanceert met trots Noël, de kersteditie van de Rainbow Collection. Net zoals bij de andere kleurthema’s van de Rainbow Collectie, bestaat Noël uit vier 18 karaats gouden kalendermaandringen, gezet met een rij stenen. Elke steen vertegenwoordigt een dag van de maand waarbij het Everlasting Moment van de drager wordt gemarkeerd met een gekleurde diamant. Dit geeft de ringen een persoonlijke touch.

Wij Associëren de mooiste tijd van het jaar met rood van de kerstman, groen van de kerstboom en champagne van het heerlijke kerstdiner. Deze meest iconische kleuren van kerst zijn verwerkt in vier schitterende 18 karaats gouden maandringen. Kersteditie Noël is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten juweliers van Alice Sunderland.

 

De herfstkleuren van de Rainbow Collectie 

De dagen worden langzaamaan donkerder, de blaadjes vallen van de bomen, heerlijke boswandelingen…. Het is herfst! In tegenstelling tot bladeren die vallen van de bomen en uiteindelijk vergaan, vergaan ‘Everlasting Moments’ nooit. ‘Everlasting Moments’ zijn de meest mooie momenten uit ons leven, momenten die we voor altijd zullen koesteren. Wat is uw Everlasting Moment?

Alice Sunderland heeft wereldwijd  ‘Everlasting Moments’ vastgelegd in de schitterende Rainbow Collectie. Deze collectie bestaat uit zeven sprankelende kleurthema’s. Elke ring uit deze collectie bestaat uit stenen voor de dagen van een maand, waarbij het mogelijk is om een ‘Everlasting Moment’ vast te leggen op die speciale datum in een andere kleur steen.

Na de zomerversie van de collectie genoemd Soleil, heeft Alice Sunderland drie schitterende herfstthema’s ontworpen!

De herfstthema’s zijn gebaseerd op drie elegante en tijdloe kleuren: paars, bruin en groen.

Violet

Thema Violet bestaat uit vier schitterende maandringen, welke zijn gebaseerd op de kleur paars. In Violet zijn er naast diamanten ook saffieren gebruikt, waardoor de kleur paars beter uitkomt.

 

Champagne

Elegante en tijdloze sierlijkheid komt volledig terug in het thema Champagne. Deze zijn elk gebaseerd op de kleur bruin.

 

Pomme

Thema Pomme bestaat uit vier flonkerende maandringen. Deze zijn elk gebaseerd op de kleur groen. Pomme bestaat naast diamanten ook uit garnets.

De prijs voor de eindconsument start bij 1.100,- euro. De Rainbow Collectie is verkrijgbaar bij aangesloten juweliers. Bezoek onze website voor meer informatie: www.alice-sunderland.com

 

ALICE SUNDERLAND OPENT HAAR DEUREN IN ANTWERPEN  

Het van oorsprong Nederlandse High-end juwelenmerk Alice Sunderland heeft haar deuren geopend in de diamanstraat van Antwerpen. “Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk Alice Sunderland.” aldus Alice Sunderland, de eigenaresse van het juwelenmerk.

Na heel wat jaren in het Nederlandse Den Haag gevestigd te zijn, zal het hoofdkantoor van Alice Sunderland zich voortaan bevinden in de diamantstraat van Antwerpen. Hiermee bevind Alice Sunderland zich in het midden van de wereldwijde diamantindustrie. ‘’Dit is het juiste moment om deze stap te maken’’, zegt Alice Sunderland. ‘’Vanuit Nederland hebben we de afgelopen jaren al grote stappen met het merk kunnen maken, en we zijn ervan overtuigd dat de keus voor Antwerpen de groei van het merk alleen maar zal bevorderen. Antwerpen bied mij de mogelijkheid om sneller te groeien als merk. Omdat deze stad de diamantstad van de wereld is, is het zeer efficiënt om in deze straat gevestigd te zijn. We hebben tevens een eigen showroom waar we onze collectie tentoon kunnen stellen.”

Het merk is inmiddels  verkrijgbaar in Nederland, Italië, Frankrijk, Monaco en België.

Alice Sunderland is bekend van de inmiddels befaamde kalenderring. Dit 18 karaats topstuk is maar liefst gezet met 365 diamanten, elk voor een dag van het jaar. Een speciaal moment kan gemarkeerd worden met een gekleurde diamant. Naast ringen met diamanten voor elke dag van een jaar verkoopt Alice Sunderland ringen met diamanten voor een kwartaal en voor een maand. Wegens het succes van deze collectie heeft Alice Sunderland een nieuwe lijn van maandringen aan deze collectie toegevoegd: De Rainbow Collectie. Aan de basis van deze schitterende collectie staan zeven kleurthema’s centraal: oranje, roze, cognac , geel, groen, paars en blauw. Vanuit deze kleuren zijn er spetterende combinaties ontworpen, die per kleur variëren in intensiteit. Dit maakt de collectie uitermate geschikt om ‘Everlasting Moments’ per kleur te verzamelen.

Alice Sunderland haar missie is om vanuit Antwerpen wereldwijd ‘Everlasting Moments’ te bekronen!

Fleur, een schitterende editie voor Pasen!

De dagen zijn langer licht, de krokussen beginnen op te komen en het gras wordt langzaam groener… Het is bijna Pasen! Om dit vrolijke feest een extra feestelijk tintje te geven, heeft Alice Sunderland Fleur ontworpen, een speciale editie van de Rainbow Collection!

Net zoals bij de andere edities van de Rainbow Collection, bestaat Fleur uit vier 18 karaats gouden kalendermaandringen, gezet met een rij stenen. Elke steen vertegenwoordigt een dag van de maand waarin het Everlasting Moment heeft plaatsgevonden. Het Everlasting Moment van de drager wordt echter gemarkeerd door een bijzondere steen. Zo kan iedereen zijn of haar Everlasting Moment op een bijzondere manier vereeuwigen! Anders dan bij de andere edities uit de Rainbow Collection, is Fleur gebaseerd op een reeks van kleuren. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van pasteltinten, omdat deze tinten de vrolijkheid van Pasen perfect vastleggen!

Fleur bestaat uit de volgende combinaties:

Gele diamanten – 1 x blauwe diamant

Oranje diamanten- 1 x witte diamant

Blauwe saffieren – 1 x gele diamant

Roze saffieren – 1 x witte diamant

Alice Sunderland lanceert Valentijns editie!

Wie is uw Valentijn? Valentijnsdag is de dag om onze geliefde in het zonnetje te zetten en te genieten van elkaar. Met onze dierbaren delen we vaak onze mooiste herinneringen, momenten die we voor altijd zullen koesteren. Alice Sunderland, het high-end juwelenmerk voor het bekronen van bijzondere momenten is bekend van de kalenderjaarringen die zijn gezet met 365 diamanten. In deze jaarringen staat iedere diamant symbool voor een dag van het jaar, waarbij het Everlasting Moment van de drager wordt vereeuwigd door de toevoeging van een gekleurde diamant. Denk hierbij aan de eerste ontmoeting van u en uw geliefde, een trouwbelofte of een jubileum.

Speciaal voor Valentijnsdag lanceert Alice Sunderland een nieuwe editie van de Rainbow Collection! Deze Valentijns editie, genaamd L’amour is gebaseerd op rood, de kleur van de liefde. Vanuit de kleur rood zijn er vier schitterende combinaties ontworpen, die per kleur variëren in intensiteit. Dit maakt de collectie uitermate geschikt om Everlasting Moments in deze kleur te verzamelen.

Wat is uw Everlasting Moment?

 

Samenwerking Diego Cataldi

Het juwelenmerk Alice Sunderland gaat samenwerking aan met de prestigieuze Italiaanse juweliersgroep Diego Cataldi.

Per direct zal de bekende Italiaanse juwelier Diego Cataldi starten met het voeren van de Everlasting Moments collectie. Men kan al sinds 1947 terecht bij Diego Cataldi voor de nieuwste trends op het gebied van juwelen en horloges. Diego Cataldi’s prachtige verkooppunten zijn schitterende kunstgalerijen van luxe in een elegante en geraffineerde omgeving, waar schoonheid en trends centraal staan. De bijzondere bedrijfsfilosofie maakt dat Diego Cataldi altijd streeft naar innovatie, maar traditie niet vergeet. Door de strenge selectiecriteria zijn er bij Diego Cataldi alleen de mooiste merken uit de juwelen industrie te vinden, zoals Chopard, Pascuale Bruni, Pommelato, Cartier, Piaget en Bulgari. De verkooppunten van Diego Cataldi zijn te vinden op de meest exclusieve locaties met een centrale ligging, namelijk in Rome, Fiuggi en Frosinone.

Dit is een fantastische mijlpaal voor Alice Sunderland!

lancering Rainbow Collection!

In de Rainbow Collection kan een bijzonder moment worden vereeuwigd door middel van kalender maandringen. In deze 18 karaats gouden ringen, gezet in 1 rij stenen, vertegenwoordigt iedere steen een dag van de maand waarin het bijzondere moment van de drager plaats vindt. Op het Everlasting Moment wordt een speciale kleur diamant gezet zodat het moment kan worden vereeuwigd. Zo is iedere ring persoonlijk voor de drager ervan.

Aan de basis van deze schitterende collectie staan vier kleurthema’s centraal: oranje, roze, cognac en blauw. Vanuit deze kleuren zijn er zestien spetterende combinaties ontworpen, die per kleur variëren in intensiteit. Dit maakt de collectie uitermate geschikt om Everlasting Moments per kleur te verzamelen. In de ringen zijn er naast diamanten ook saffieren verwerkt om de kleurintensiteit te versterken en een optimale schittering te garanderen. Alice Sunderland over de nieuwe collectie: “Met de toegankelijke Rainbow Collection kunnen meer mensen bijzondere momenten kunnen vereeuwigen met mijn juwelen en ringen sparen om bijzondere momenten te herinneren.”

De flonkerende Rainbow Collection zal in het najaar van 2015 exclusief verkrijgbaar zijn bij aangesloten juweliers in Nederland, België, Frankrijk en Italië.

Wat is uw Everlasting Moment?

 

De limited edition

 

Alice Sunderland, het juwelenmerk om Everlasting Moments te bekronen, doet deze zomer een zeer bijzondere onthulling. Het pronkstuk van het internationale juwelenmerk groeit steeds meer in populariteit, daarom is er een limited edition van de populaire kalenderjaarring ontworpen.
De limited edition kalenderjaarring is een zeer exclusieve versie van de schitterende kalenderjaarring. De dagen van het jaar worden in deze ring vertegenwoordigd door 5 karaat hoogwaardige roze diamanten, gezet in een 18 karaat roségouden ring. Roze diamanten komen nauwelijks voor in de natuur en behoren daarom tot een van de kostbaarste en meest exclusieve diamantsoorten. Alice Sunderland heeft enkel gebruik gemaakt van onbehandelde diamanten met een hoge kleurintensiteit, wat de toch al bijzondere ring nog exclusiever maakt. De Everlasting Moment van de drager zal vereeuwigd worden met een witte diamant. Met 364 roze diamanten in één ring is deze limited edition kalenderjaarring de meest exclusieve en unieke kalenderjaarring ooit!

Alice Sunderland over de limited edition kalenderjaarring: “Dit is de meest bijzondere manier om een Everlasting Moment altijd bij je te dragen”.
De limited edition kalenderjaarring is exclusief verkrijgbaar bij Alice Sunderland en aangesloten juweliers.

samenwerking  met Italiaanse distributeur

Alice Sunderland kondigt met trots haar nieuwe samenwerking met de succesvolle Italiaanse distributeur Vincenzo Melfi aan. Hij en zijn team starten per direct met het voeren van de Everlasting Moments collectie van Alice Sunderland in Italië.

Vincenzo Melfi is de eerste distributeur die de schitterende Everlasting Moments collectie in Italië gaat verkopen. Samen met deze distributeur werkt Alice Sunderland toe naar de internationale juwelenbeurs VicenzaOro. Alice Sunderland over de nieuwe samenwerking: “Dit is een fantastische internationale stap voor mijn juwelenlijn met een geweldige distributeur.”

Vincenzo Melfi is in Italië jarenlang salesmanager geweest van het Italiaanse juwelenmerk Damiani. Nu gaat hij zijn netwerk inzetten om Alice Sunderland in Italië te vertegenwoordigen. Zijn bedrijf is gevestigd in Rome.

Juwelenbeurs VicenzaOro wordt beschouwd als de belangrijkste happening voor de juwelenindustrie. Het is dé jaarlijkse show waar de nieuwste trends op het gebied van juwelen aanschouwd kunnen worden. Verscheidene juwelenmerken participeren in deze beurs waar zij hun hoogwaardige juwelen- en goudcollecties exposeren in meer dan 1.600 stands. Deze beurs vind plaats in het mekka van de juwelenindustrie in Vicenza, Italië.

De Everlasting Moments collectie bestaat uit zeer elegante 18 karaats gouden juwelen waarin een bijzonder moment kan worden vastgelegd in de vorm van een speciale diamant. Op die manier kunnen de juwelen voor iedereen bijzonder en persoonlijk gemaakt worden. Het topstuk in de collectie is de befaamde kalender jaarring.

ALICE SUNDERLAND POLO TEAM BRONS OP NK POLO

Op 16 en 17 augustus vond het Nederlands Kampioenschap Polo in Vreeland plaats. Het was een spetterend en spannend spektakel, gespeeld tussen POLO CLUB VREELAND, POLO CLUB WASSENAAR, WAALRE POLO CLUB en POLO CLUB MIDDEN-NEDERLAND. Ook Alice Sunderland was aanwezig, en wel met een eigen team.

De voorliefde van Alice voor paardensporten ontwikkelde zich al vroeg, waardoor ze in haar jeugd grote internationale successen behaalde als springruiter. Inmiddels heeft ze de overstap gemaakt naar de polosport. Als ervaren ruiter wist Alice zich dan ook snel te kwalificeren voor het Nederlands Polo kampioenschap in de low goal klasse.

Alice Sunderland en haar team hebben een mooie wedstrijd gespeeld! Het team behaalde brons.  De eerste plaats ging naar team Groenhof en de tweede plaats ging naar team Wassenaar. Alice Sunderland feliciteert beide clubs met hun succes!

Internationaal succesvol in Vicenza, Italië

Alice Sunderland en haar betoverende Everlasting Moments collectie zijn van 10 – 13 mei in de spotlight gezet tijdens VicenzaOro, dé toonaangevende juwelenbeurs in Vicenza, Italië. Samen met haar team heeft zij de 18-karaats gouden ringen internationaal gelanceerd en tentoongesteld aan het aanwezige wereldwijde publiek.

In een elegante, met zwart beklede stand is de schitterende diamanten Everlasting Moments juwelencollectie geëxposeerd. Het concept van de exclusieve diamanten juwelenlijn van Alice Sunderland is vol enthousiasme ontvangen door de toegewijde bezoekers van de beurs: ‘Dit is de meest unieke en prachtige manier om een herinnering voor eeuwig vast te leggen.’ De Everlasting Moments collectie bestaat uit zeer elegante 18 karaats gouden juwelen waarin een bijzonder moment kan worden vastgelegd in de vorm van een speciale diamant. Op deze manier kunnen de juwelen voor iedereen bijzonder en persoonlijk gemaakt worden.

Tevens maakten de bezoekers van de stand kans op een droomovernachting door zijn/haar persoonlijke unieke Everlasting Moment achter te laten. Hiervoor heeft Alice persoonlijk een droomkasteel geselecteerd en verloot aan een van de respondenten van de Everlasting Moments winactie.

Alice Sunderland schittert in Vicenza

Van 10 tot 13 mei is het dan zover: het schitterende diamanten juwelenmerk Alice Sunderland wordt internationaal gelanceerd op de juwelenbeurs in Vicenza, Italië. Samen met haar team schittert Alice op deze grootse gelegenheid in hal G, stand nr. 1858.

Juwelenbeurs VicenzaOro wordt beschouwd als de belangrijkste happening voor de juwelenindustrie. Het is dé jaarlijkse show waar de nieuwste trends op het gebied van juwelen aanschouwd kunnen worden. Verscheidene juwelenmerken participeren op deze beurs waar zij hun hoogwaardige juwelen- en goudcollecties exposeren in meer dan 1.600 stands.

Tijdens dit hoogstaande evenement lanceert Alice Sunderland haar betoverende diamanten juwelencollectie. De juwelen worden elegant geëtaleerd om aanschouwd te worden door de aanwezige juweliers.

Kortom, er wordt volop genoten van de internationale lancering van Alice Sunderland en de nieuwste juwelentrends en goudcollecties op de internationale juwelenbeurs in het onvergetelijke, stijlvolle Vicenza.